Reconstructie in Team West en Opsporing Verzocht

Date:

Share post:

Den Haag – Vanavond in de opsporingsprogramma’s een reconstructie in de vermissingszaak Mona Baartmans uit Delft. Er wordt tevens nieuwe informatie met het publiek gedeeld. De volgende zaken komen ook aan bod:

Woninginbraak Drossaardslag | Gouda
In de nacht van 7 mei nemen dieven een portemonnee met bankpassen weg uit een woning aan de Drossaardslag in Gouda. Een verdachte pint diezelfde dag met een gestolen pas bij geldautomaten in Waddinxveen, Nieuwerkerk a/d IJssel en in Bodegraven. Er worden camerabeelden van de pinner getoond.

Straatroof Kamille – Erf | Pijnacker
Op 13 januari komen een man en vrouw thuis van een avondje casino. De vrouw parkeert de auto en de man loopt vast richting hun woning. Drie mannen vallen hem aan en hij wordt in de wurggreep genomen en zijn dure horloge gestolen. Er worden camerabeelden getoond.

Diefstal telefoon Morsstraat | Leiden
Op 13 september probeert een klant op verschillende manieren een medewerker in een winkel in de Morsstraat af te leiden. De alerte medewerker kan niet voorkomen dat zijn mobiele telefoon wordt gestolen. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

Diefstal zonnebrillen Stationsweg | Den Haag
Op 3 juli neemt een man vier zonnebrillen weg uit een opticien op de Stationsweg. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

Bedreiging personeel Burger King Spuistraat | Den Haag
Op 16 september bedreigt een klant een personeelslid van een fastfood restaurant in de Spuistraat met een mes. De medewerker had deze klant gevraagd te vertrekken omdat hij met eten gooide. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte.

Tips Whats app tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips doorgeven via de WhatsApptiplijn: 06-17214856.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag  wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Opsporing Verzocht: iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO 1. Woensdag wordt het programma rond 11.40 uur herhaald via NPO 2.

- Advertisement -

Gerelateerd