Sinterklaasintocht zaterdag 17 november Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Krimpen aan den IJssel. Op zaterdag 17 november varen zij met de stoomboot naar de haven bij Ross Lovell, Korenmolen 1. Kom jij samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar de haven? En zing je dan weer uit volle borst mee met de Sinterklaasliedjes? 

Vanaf 12.30 uur begint het programma in de haven. Om even voor 13.00 uur gaan we heel hard Sinterklaasliedjes zingen, zodat Sinterklaas en de pieten ons kunnen horen en zich welkom voelen in Krimpen. Om 13.00 uur komt het gezelschap met de stoomboot aan in de haven bij Ross Lovell. Na het welkomstwoord van burgemeester Martijn Vroom neemt de Sint samen met zijn pieten genoeg tijd voor de kinderen die naar de haven zijn gekomen.Na het programma in de haven zijn er ’s middags in de aula van het Krimpenerwaard College twee Sinterklaasvoorstellingen. De eerste voorstelling start om 14.15 uur en de tweede voorstelling start om 15.45 uur. De kaarten kosten €3,50 per stuk (een kaartje is geldig voor één kind en één volwassene). De kaartverkoop start maandag 5 november vanaf 08.30 uur via www.krimpenaandenijssel.nl.


LET OP: koop uw kaarten op een vaste computer of laptop. Bestellingen met een mobiele telefoon of tablet komen niet goed door.

 

Tekst : gemeente Krimpen aan den IJssel Foto: Jeroen van Zomeren

 

Intocht Sinterklaas Korenmolen Krimpen aan den IJssel (Video)

 

- Advertisement -

Gerelateerd