woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Opa mishandeld voor ogen kleinzoon. Kijk naar Bureau Rijnmond

- advertentie -

Rotterdam – Een 12-jarige jongen moet met lede ogen toezien hoe zijn opa wordt mishandeld door twee mannen. De twee belagers staan keurig op beeld en de hoop is gevestigd op de kijker van Bureau Rijnmond om deze zaak op te lossen.

Liquidatie
Verder in deze aflevering van Bureau Rijnmond nogmaals aandacht voor de liquidatie aan de Willem Ruyslaan. In deze zaak zijn nieuwe feiten te melden. Maar ook aandacht voor het dodelijke schietincident aan de Rechthuislaan in Rotterdam-Katendrecht.

Harderwijk
In 2016 is een overval gepleegd op een echtpaar in Harderwijk. Na uitgebreid onderzoek is er nu een spoor dat leidt naar Rotterdam. Hoe dat zit? Kijk donderdag naar Bureau Rijnmond.

Vrouwelijke overvaller
Tot slot wordt uw aandacht gevraagd voor een bijzondere overval op het Kruidvat aan het Eudokiaplein. Niet zozeer de overval is uitzonderlijk, als wel de dader; dat is namelijk een vrouw. Ook van haar zijn beelden beschikbaar.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -