Politie onderzoekt woningoverval Pleinweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De 69-jarige bewoner van een huis aan de Pleinweg heeft in de nacht van maandag op dinsdag doodsangsten uitgestaan, toen vier onbekenden zijn woning binnendrongen en hem bedreigden met een vuurwapen. De vier doorzochten zijn huis en gingen er met buit vandoor De politie onderzoekt de overval en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken.

Het slachtoffer was die nacht rond vier uur nog wakker en hoorde een hoop herrie in het portiek. Toen hij ging kijken, zag hij een vrouw hard bonken op de deur van een andere woning. De man liep weer naar binnen. Toen hij zich omdraaide, stonden de vrouw én drie mannen ineens in zijn woning. Hij werd door een van hen vastgepakt en bedreigd met een vuurwapen. Ondertussen doorzochten de drie anderen indringers zijn woning. Met onder meer zijn telefoon en computer gingen ze er uiteindelijk vandoor.

- Advertisement -

Onderzoek
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval. Het slachtoffer kon van twee verdachten een omschrijving geven. De vrouw is tussen de 25 en 30 jaar oud en heeft een normaal postuur. Ze is ongeveer 1.65 meter, heeft een licht getinte huid en zwart halflang haar. Ze droeg een zwarte broek, een zilver/zwart gekleurde trui en een grijs vest. Een van de mannen is ook tussen de 25 en 30 jaar oud en heeft ook normaal postuur. Hij is rond de 1.90 meter en heeft rossig, kort haar en een rossige stoppelbaard. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en sportschoenen. Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem contact op via 0900-8844. Dan kan ook anoniem, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...