woensdag, januari 19, 2022
3.2 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Twee verdachten van dealen drugs aangehouden Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De recherche van district Den Haag-Zuid en het politieteam Zuiderpark hielden dinsdagavond 30 oktober twee Hagenaars van 27 en 28 jaar aan op verdenking van handel in verdovende middelen.

De recherche was begin oktober een onderzoek gestart naar de mannen na meldingen over het vermoedelijke dealen in de omgeving van het Zuiderpark en in het centrum. Een van de verdachten bleek bij zijn aanhouding 22 bolletjes cocaïne bij zich te hebben. De drugs, twee mobiele telefoons en een geldbedrag werden in beslaggenomen.

Drugsdealers worden aangepakt
Bewoners kunnen veel last hebben van drugsgebruik en dealen in drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld kunnen ook onschuldige omstanders de dupe worden. Heeft u vermoedens van drugshandel? Meld dit dan via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Stichting M 0800 – 7000 doorgegeven.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -