Aangetroffen lichaam is van Mona Baartmans

Date:

Deel bericht:

Heinenoord/Delft – Het stoffelijk overschot dat donderdag 1 november werd aangetroffen in een natuurgebied in Heinenoord blijkt van de vermiste Mona Baartmans uit Delft te zijn.

De politie kreeg woensdag 31 oktober een tip, die de politie naar het Jack Dawson Green Pad in Heinenoord leidde. Dit pad ligt in een stuk bos langs de Oude Maas. Op deze locatie is uitgebreid gezocht met speurhonden en later door forensisch specialisten. Zij troffen uiteindelijk het stoffelijk overschot aan. In het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) bleek dat het lichaam van de vermiste Mona Baartmans is. Haar familie is direct op de hoogte gesteld.

- Advertisement -

Forensisch onderzoek
Forensisch specialisten onderzochten het gebied waar het lichaam van Mona Baartmans is aangetroffen. Het gebied werd daarvoor ruim afgezet. Vanuit de lucht heeft het onderzoeksteam foto’s van de vindplaats laten maken. Het lichaam van Mona Baartmans is vandaag onderzocht in het NFI. Over de mogelijke doodsoorzaak en de exacte informatie van de tipgever doet de politie geen mededelingen.

De politie wil iedereen bedanken die de afgelopen weken heeft meegedacht in deze vermissingszaak. Dankzij uw tips konden wij de familie van Mona Baartmans zekerheid geven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Delftenaar duwt man op spoor bij station Vlissingen

Vlissingen, Delft - De Politie heeft een 21-jarige man uit Delft aangehouden. De man wordt ervan verdacht iemand...

Vaten met chemische stof aangetroffen in vrachtwagen Reedijk Heinenoord

Heinenoord - Woensdagmiddag 28 februari zijn er in een vrachtwagen die op dat moment gelost werd meerdere pallets...

Man zwaargewond na steekpartij in Delft op eerste kerstdag

Delft - Op maandagavond 25 december, eerste kerstdag, is in Delft een man zwaargewond geraakt bij een steekincident....

Politie houdt Dordtenaar (18) aan voor schietpartij in Heinenoord

Heinenoord - De politie heeft op dinsdag 29 augustus een 18-jarige verdachte aangehouden uit Dordrecht vanwege betrokkenheid bij...