Drie jongens proberen 17-jarige Goudse te beroven Brittenburg Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Drie jongens hebben zaterdag 3 november tussen 20.15 en 20.30 uur geprobeerd een 17-jarige Goudse te beroven van haar mobiel. De Goudse fietste over het pad langs de Brittenburg, achter gymzaal de Wiekslag, toen zij drie jongens zag staan nabij het pad.

 

Op het moment dat zij hen wilde passeren blokkeerden twee jongens plotseling het pad waardoor de Goudse viel. Een van de jongens dreigde met een vuurwapen en wilde haar goederen hebben. De Goudse ging hier niet op in en schreeuwde naar de jongen met het wapen. Hierop renden de drie weg in de richting van de Brittenburg. Een zoekactie in de omgeving naar de verdachten leidde niet tot een aanhouding. De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Signalement van de jongens:
jongen 1
15 á 16 jaar
getinte huidskleur
ongeveer 1.70 m
slank postuur
donkere los zittende kleding
kort donker haar

jongen 2
15 á 16 jaar
getinte huidskleur
iets langer dan jongen 1
slank postuur
donkere kleding

De derde jongen droeg donkere kleding en was met een grijze herenfiets.

- Advertisement -

Gerelateerd