Hennepkwekerij gevonden na brand Zoutziederstraat Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft na een melding van een woningbrand aan de Zoutziederstraat in de kelder een hennepkwekerij aangetroffen. In een portiek was rookontwikkeling ontstaan waarna de brandweer werd gebeld.

In de woning waar er brand door vermoedelijk kortsluiting was ontstaan werd in de kelder de kwekerij aangetroffen. Één persoon is door ambulance personeel nagekeken vanwege rookontwikkeling.

Hoe groot de schade is, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de eigenaren van de woning en de verantwoordelijke voor de kwekerij.

Gisterenavond werd er eveneens een kwekerij gevonden door een woningbrand. Deze was ontstaan in Rotterdam-Zuid aan de Wolphaertsbocht. Kwekerijen zorgen voor veel veiligheidsproblemen. De gemeente Rotterdam, Stedin en de politie werken nauw samen om deze vorm van criminaliteit aan te pakken.

 

 

Hennepkwekerij gevonden na brand Zoutziederstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft na een melding van een woningbrand aan de Zoutziederstraat in de kelder een hennepkwekerij aangetroffen. In een portiek was rookontwikkeling ontstaan waarna de brandweer werd gebeld.

In de woning waar er brand door vermoedelijk kortsluiting was ontstaan werd in de kelder de kwekerij aangetroffen. Één persoon is door ambulance personeel nagekeken vanwege rookontwikkeling.

Hoe groot de schade is, is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de eigenaren van de woning en de verantwoordelijke voor de kwekerij.

Gisterenavond werd er eveneens een kwekerij gevonden door een woningbrand. Deze was ontstaan in Rotterdam-Zuid aan de Wolphaertsbocht. Kwekerijen zorgen voor veel veiligheidsproblemen. De gemeente Rotterdam, Stedin en de politie werken nauw samen om deze vorm van criminaliteit aan te pakken.

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...