Politie onderzoekt overval op tankstation en zoekt getuigen Vreeswijkstraat Den Haag

zondag 4 november 2018 13:28

Den Haag – De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op een tankstation aan de Vreeswijkstraat. Omstreeks 07.15 uur kwam een man de winkel binnen en bedreigde de medewerker van de winkel met een mes en eiste geld.

 

De medewerker ging hier niet op in, maar kon de dader de winkel uitjagen. Deze ging er rennend vandoor. Een zoekactie rondom het Zuiderpark met meerdere politie-eenheden leidde niet tot een aanhouding. De recherche doet verder onderzoek naar de overval en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Het signalement van de overvaller is: man, licht getint, dun postuur, zwarte kleding, capuchon op, sportschoenen.

 

0 reacties

Politie onderzoekt overval op tankstation en zoekt getuigen Vreeswijkstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op een tankstation aan de Vreeswijkstraat. Omstreeks 07.15 uur kwam een man de winkel binnen en bedreigde de medewerker van de winkel met een mes en eiste geld.

 

De medewerker ging hier niet op in, maar kon de dader de winkel uitjagen. Deze ging er rennend vandoor. Een zoekactie rondom het Zuiderpark met meerdere politie-eenheden leidde niet tot een aanhouding. De recherche doet verder onderzoek naar de overval en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Het signalement van de overvaller is: man, licht getint, dun postuur, zwarte kleding, capuchon op, sportschoenen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!