Politie zoekt getuigen van beroving bij tramhalte aan Loosduinseweg Dan Haag

Date:

Share post:

Den Haag – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving bij een tramhalte aan de Loosduinseweg op zaterdag 3 november. Een 66-jarige vrouw uit Den Haag liep omstreeks 18.30 uur op het perron, ter hoogte van de kruising met de Asmansweg toen er plotseling aan haar handtas werd getrokken.

 

De vrouw keek om en zag een jongen met een Noord-Afrikaansuiterlijk aan haar tas trekken. De vrouw kwam ten val en de jongen wist er vandoor te gaan met de tas. Hij stapte achterop een scooter bij een bestuurder die kennelijk bij de tramhalte aan het wachten was.

De tas werd korte tijd later op het Koningsplein teruggevonden en op het politiebureau teruggegeven aan de Haagse. De politie doet verder onderzoek naar de beroving en verzoekt getuigen zich te melden bij politieteam Segbroek via 0900 – 8844.

Het signalement van de berover is:
18 á 20 jaar
1.75 á 1.80 m
licht gezet postuur
getinte huidskleur
kort krullend opgeschoren haar aan de zijkanten en achterkant
donkerblauw trainingspak met witte strepen op beide zijden (vermoedelijk Adidas)

Signalement scooterbestuurder:
getinte huidskleur
donker baseball petje
zwart trainingspak

- Advertisement -

Gerelateerd