Straks in Bureau Rijnmond

Date:

Share post:

Rotterdam – Het is een bijna wekelijks terugkerend ritueel in Bureau Rijnmond, oudere mensen die slachtoffer worden van pinpasdiefstal. Deze week is daar geen uitzondering op. Op 30 juni werd een 90-jarige man bestolen van zijn pinpas en vrijwel direct werd daar 2000 euro mee opgenomen. De ‘dames’ die daar verantwoordelijk voor zijn, staan heel goed op beeld.

Rechthuislaan

Het team dat de dood van Dairon Alberto onderzoek t heeft nog verschillende vragen, waar de kijker van Bureau Rijnmond wellicht antwoord op heeft. Dairon, of Dajo, zoals hij ook wordt genoemd, kwam zondagavond 28 oktober om het leven op de Rechthuislaan nadat er verschillende kogels waren afgevuurd op het groepje waar hij deel van uitmaakte.

Inbraken
Naast dit heftige incident aandacht voor twee woninginbraken. Eén aan de Slangenburg in Dordrecht en één in de Hermanus . M.H. Coenradistraat in Schiedam.  Die laatste is al een keer getoond in Bureau Rijnmond, maar dat heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Beschoten
In de Haringpakkerstraat in Rotterdam, werd op 19 maart een jongeman beschoten door iemand waar hij eerder die dag ruzie mee had gehad. De schutter is inmiddels aangehouden, maar zijn partner in crime nog niet.

Overval
De overval op een snackbar aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht leverde qua buit niets op, maar gelukkig hebben we de beelden nog mét geluid. De overvaller dreigde met een vuurwapen, maar niet alle personeel bleek daar van onder de indruk. Hij werd de zaak uitgejaagd en vluchtte via de Groen van Prinstererweg.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd