Vrouw 40 gepakt met cobra’s en nitraten voor vuurwerkoverlast Hoekenbuurt Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 40-jarige vrouw fors bekeurd omdat zij vuurwerk afstak vanaf het balkon van haar flat in de Hoekenbuurt. Buurtbewoners schrokken zich iedere keer rot en maakten diverse meldingen bij de politie. Deze ging vervolgens op onderzoek uit.

Al snel kwamen zij de vrouw op het spoor. Eenmaal in haar woning troffen zij 72 nitraten en negen super cobra’s 6 aan. Die laatste is te vergelijken met een handgranaat die zo sterk is dat je er een voordeur ermee uit kan blazen.

- Advertisement -

Het vuurwerk van de vrouw is in beslag genomen en ze heeft van de politie een bekeuring gekregen. Ook de officier van justitie zal zich nog buigen over een passende straf. Het vuurwerk wordt vernietigd.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd