zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Vrouw 40 gepakt met cobra’s en nitraten voor vuurwerkoverlast Hoekenbuurt Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft een 40-jarige vrouw fors bekeurd omdat zij vuurwerk afstak vanaf het balkon van haar flat in de Hoekenbuurt. Buurtbewoners schrokken zich iedere keer rot en maakten diverse meldingen bij de politie. Deze ging vervolgens op onderzoek uit.

Al snel kwamen zij de vrouw op het spoor. Eenmaal in haar woning troffen zij 72 nitraten en negen super cobra’s 6 aan. Die laatste is te vergelijken met een handgranaat die zo sterk is dat je er een voordeur ermee uit kan blazen.

Het vuurwerk van de vrouw is in beslag genomen en ze heeft van de politie een bekeuring gekregen. Ook de officier van justitie zal zich nog buigen over een passende straf. Het vuurwerk wordt vernietigd.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -