Getuigen schietpartij Paul Krugerstraat Rotterdam gezocht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de Paul Krugerstraat in Rotterdam-Zuid zijn vannacht rond half 2 meerdere schoten gelost. Getuigen melden dat er een ruzie op straat zou zijn geweest. De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben of in het bezit zijn van camerabeelden, zich te melden.

Diverse omwonenden melden vannacht, de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 november, schoten te hebben gehoord. Eenmaal ter plaatse vond de politie meerdere hulzen en inslagen in een aantal auto’s. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

- Advertisement -

Heeft u informatie?
Getuigen vertellen dat er een ruzie aan het schieten vooraf zou zijn gegaan, maar wat zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. De politie kan uw hulp dus goed gebruiken. Heeft u iets gehoord of gezien en nog niet met de politie gesproken? Heeft u camerabeelden? Of wellicht andere informatie die van belang is voor het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Informatie anoniem delen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...