Man beroofd van lachgasflessen Adriaan Kluitstraat Rotterdam

zaterdag 10 november 2018 20:18

Rotterdam – De verkoop van lachgasflessen liep gisteravond 9 november anders dan de verkoper had voorzien. Aan de Adriaan Kluitstraat in Rotterdam werd hij iets voor half 10 onder bedreiging van twee vuurwapens door twee mannen gedwongen een aantal flessen af te staan.

De daders namen behalve de flessen lachgas ook het horloge van het slachtoffer mee. Die zegt bij het wegrijden beschoten te zijn, maar daarvan is geen bewijs gevonden.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen en camerabeelden die kunnen leiden naar de daders en de partij lachgasflessen. Heeft u informatie over wat er is gebeurd aan de Adriaan Kluitstraat op vrijdagavond 9 november rond of kort na 21:15 uur? Bel dan met 0900-8844. Anoniem tippen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

 

0 reacties

Man beroofd van lachgasflessen Adriaan Kluitstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De verkoop van lachgasflessen liep gisteravond 9 november anders dan de verkoper had voorzien. Aan de Adriaan Kluitstraat in Rotterdam werd hij iets voor half 10 onder bedreiging van twee vuurwapens door twee mannen gedwongen een aantal flessen af te staan.

De daders namen behalve de flessen lachgas ook het horloge van het slachtoffer mee. Die zegt bij het wegrijden beschoten te zijn, maar daarvan is geen bewijs gevonden.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen en camerabeelden die kunnen leiden naar de daders en de partij lachgasflessen. Heeft u informatie over wat er is gebeurd aan de Adriaan Kluitstraat op vrijdagavond 9 november rond of kort na 21:15 uur? Bel dan met 0900-8844. Anoniem tippen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul het tipformulier in.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!