woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Inbreker bevrijdt door brandweer Strickledeweg Schiedam

- advertentie -

Schiedam – De brandweer heeft maandagochtend voor de politie een inbreker uit een bedrijfspand aan de Strickledeweg gehaald. Agenten gingen naar het pand toe, nadat zij meerdere inbraakmeldingen op het terrein kregen. De politie ging met een hond op zoek naar de man.

Een 28-jarige Rotterdammer kon in het pand met inbrekersgereedschappen worden aangehouden. Omdat het terrein was afgesloten met hoge hekken werd besloten de brandweer ter plaatse te vragen. Deze heeft met een hoogwerker de politieagent en inbreker van het terrein gehaald. De man zit vast.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -