Man in auto getrokken en beroofd; politie zoekt dringend getuigen Krabbendijkehof Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdagavond is een 20-jarige Rotterdammer op de Krabbendijkehof in een auto getrokken. Hij kreeg een mes op zijn keel, werd beroofd, en er even verder weer uit gezet. De politie zoekt getuigen en doet een dringende oproep aan mensen met camerabeelden of foto’s van dit incident om dit te delen met de politie.

Het 20-jarige slachtoffer liep rond 21.00 uur op de Krabbendijkehof, toen er een auto naast hem stopte met drie mannen erin. De bestuurder draaide het raampje open en vroeg iets aan het slachtoffer.  Terwijl het slachtoffer zich voorover boog, stapte één van de mannen uit en trok het slachtoffer de auto in. Onder bedreiging van een mes werden zijn zakken leeg gehaald. De Rotterdammer is zonder zijn persoonlijke spullen en flink van slag in de buurt van Rijnhaven er weer uitgezet. De man is niet gewond geraakt.
De politie is meteen een onderzoek gestart en roept getuigen op die iets hebben gezien of die beelden hebben van deze brute beroving om zich te melden.

- Advertisement -

Signalement berovers:
De mannen reden in een kleine zwarte auto. Twee mannen zaten achterin de auto en één achter het stuur. Alle drie de daders zijn licht getint, hebben zwart haar en zijn vermoedelijk tussen de 23 en 25 jaar oud. De twee mannen op de achterbank, van wie er eentje wat fors en de ander wat kleiner, hadden allebei een mes. Heeft u informatie over dit incident, of heeft u camerabeelden of foto’s? Of herinnert u zich het kenteken? Alle informatie is welkom. Bel 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. https://www.meldmisdaadanoniem.nl/

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Mogelijke inbraak melding leidt tot één aanhouding, politie verricht nader onderzoek Van Adrichemweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 14:30 is er een melding binnengekomen op de meldkamer van een mogelijke...

Vrouw (58) raakt gewond achterin politiebus tijdens transport naar politiebureau

Rotterdam - Een 58-jarige vrouw is woensdagavond gewond geraakt nadat zij na haar aanhouding met een politiebus naar...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...