Ernstige mishandeling bij surfplas in Vlaardingen; kijk naar Bureau Rijnmond

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een opstootje aan de surfplas in Vlaardingen, raakte in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 november een man ernstig gewond. Hij is de organisator van een feest dat werd gehouden bij een restaurant. ‘Bureau Rijnmond’, het regionaal opsporingsprogramma van het Openbaar Ministerie en politie besteedt donderdag aandacht aan deze zaak.

Surfplas
Het 48 jarige slachtoffer wilde een ruzie sussen en dat moest hij met ernstig letsel bekopen. Hij ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie doet een oproep voor getuigen, aangiften en beeldmateriaal.

- Advertisement -

Grote Vis
Een ruzie tussen twee mannen, een wegloper en iemand die zich ongevraagd met de zaak bemoeide. Gevolg was dat één van de mannen in zijn been werd geschoten. Dit vraagt om uitleg en die wordt gegeven in ‘Bureau Rijnmond’.

Inbraak
Stel je voor, iemand probeert je voordeur te openen met een sleutel, maar schrikt dan ernstig als blijkt dat er iemand thuis is. Daarna gaat die man er als een haas vandoor op zijn fiets. Wat blijkt; hij had ingebroken in de auto van de bewoner en daar een sleutel gevonden. Hij dacht kennelijk dat die van de woning was. Niet dus. Ondertussen zijn er wel mooie beelden van de man gemaakt met een beveiligingscamera.

Openbaar Ministerie
Voor een dubbele moord op de Rhijnauwensingel in Rotterdam-Beverwaard, op 20 december 2017, hebben officieren van justitie 30 jaar celstraf geëist. Het OM legt uit waarom.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Boodschappentas met explosief gevonden tijdens Landelijke Opschoondag in Vlaardingen

Vlaardingen - Vrijwilligers die vanmiddag de buurt opruimden tijdens de Landelijke Opschoondag deden zaterdagmiddag een explosieve ontdekking. In...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Medewerkers fruitbedrijf vinden grote hoeveelheid cocaïne in levering ananassen

Regio - Medewerkers van een fruitopslag in de Rotterdamse regio heeft tijdens het uitladen van een container een...