dinsdag, september 28, 2021
13.1 C
Rotterdam
dinsdag 28 september 2021

Politie zoekt getuigen van vecht- en steekpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam – Nadat een man in elkaar was geslagen bleek pas dat ook zijn vriend ernstige verwondingen had opgelopen. Dit gebeurde op zaterdag 3 november, om ongeveer 19.30 uur. De politie is op zoek naar de twee mannen die daarvoor verantwoordelijk worden gehouden.

Rolex
De twee slachtoffers, Rotterdammers van 19- en 30 jaar oud, reisden met de metro van het Zuidplein naar de Beurs. In de metro zat een blanke man. Hij droeg een opvallend goudkleurig horloge van het merk Rolex, maar volgens de latere slachtoffers  was deze nep. Hij bood het horloge te koop aan, maar daar hadden de twee geen interesse in.

Beurs
Zij stapten uit bij metrostation Beurs en ook de blanke man deed dat. Zij zagen nog wel dat hij een telefoongesprek voerde en voelden zich er niet prettig bij.

Nadat de mannen waren doorglopen werden zij, in de buurt van de Lijnbaan aangesproken door de blanke man, die inmiddels in gezelschap was van een andere man. Die had een Arabisch uiterlijk. Deze twee vroegen een vuurtje aan de Rotterdammers en dat kregen zij ook.

Ernstige mishandeling
De Rotterdammers liepen door naar het Binnenwegplein en vlakbij de Karel Doormanstraat/Karel Doormanhof kwamen de blanke en Arabisch uitziende man opnieuw op hen af. Ook daar vond een gesprekje plaats, maar de twee latere slachtoffers hadden daar geen zin in. Zij liepen weg in de richting van de Oude Binnenweg en daar op de hoek vielen de twee onbekende mannen de slachtoffers aan. Zij sloegen het 19-jarige slachtoffer in elkaar en vluchtten daarna in de richting van de Doelen.

Steekwond
Omstanders hielpen de slachtoffers en eenmaal op een bankje bleek dat niet alleen en 19-jarige slachtoffer behoorlijk gewond was, maar ook de 30-jarige man. Hij bleek een steekwond in zijn borst te hebben en is naar een ziekenhuis vervoerd.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. En die moeten er in grote getalen zijn. Het was zaterdagavond en erg druk op straat. Heeft u dus iets gezien of heeft u meer informatie die u nog niet met de politie heeft gedeeld, belt u dan met de politie 09008844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem.

Related Articles

Man (34) meldt zich bij politie als verdachte ongeval Amerikaweg Zoetermeer

0
Zoetermeer - De politie heeft een 34-jarige man uit Zoetermeer aangehouden als verdachten voor het...

Aantal moorden in 2020 onder jongeren bijna verdubbeld, totaal aantal moorden iets afgenomen

0
In 2020 zijn minder mensen om het leven gekomen door moord of doodslag. Dat zijn...

Premier Mark Rutte extra beveiligd, signalen van aanslag of ontvoeringuit georganiseerde misdaad

0
Demissionair Premier Mark Rutte wordt extra zwaarbeveiligd na signalen van ontvoering of een aanslag. Dat...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Onderzoek OVV naar gevaren uitstoot ook in Dordrecht

Onderzoek OVV naar gevaren uitstoot ook in Dordrecht [...]

Nationale Burendag levert Lombardijen een mini-bieb op

Nationale Burendag levert Lombardijen een mini-bieb op [...]

Rotterdam: controle coronapas in horeca verliep goed

Rotterdam: controle coronapas in horeca verliep goed [...]

Kat zit vast in auto tijdens rit van Rotterdam naar Rijswijk

Kat zit vast in auto tijdens rit van Rotterdam naar Rijswijk [...]

Maassilo in the spotlight

Maassilo in the spotlight [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,067VolgersVolg