dinsdag, mei 11, 2021
17.5 C
Rotterdam
dinsdag 11 mei 2021

Politie zoekt getuigen van vecht- en steekpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam – Nadat een man in elkaar was geslagen bleek pas dat ook zijn vriend ernstige verwondingen had opgelopen. Dit gebeurde op zaterdag 3 november, om ongeveer 19.30 uur. De politie is op zoek naar de twee mannen die daarvoor verantwoordelijk worden gehouden.

Rolex
De twee slachtoffers, Rotterdammers van 19- en 30 jaar oud, reisden met de metro van het Zuidplein naar de Beurs. In de metro zat een blanke man. Hij droeg een opvallend goudkleurig horloge van het merk Rolex, maar volgens de latere slachtoffers  was deze nep. Hij bood het horloge te koop aan, maar daar hadden de twee geen interesse in.

Beurs
Zij stapten uit bij metrostation Beurs en ook de blanke man deed dat. Zij zagen nog wel dat hij een telefoongesprek voerde en voelden zich er niet prettig bij.

Nadat de mannen waren doorglopen werden zij, in de buurt van de Lijnbaan aangesproken door de blanke man, die inmiddels in gezelschap was van een andere man. Die had een Arabisch uiterlijk. Deze twee vroegen een vuurtje aan de Rotterdammers en dat kregen zij ook.

Ernstige mishandeling
De Rotterdammers liepen door naar het Binnenwegplein en vlakbij de Karel Doormanstraat/Karel Doormanhof kwamen de blanke en Arabisch uitziende man opnieuw op hen af. Ook daar vond een gesprekje plaats, maar de twee latere slachtoffers hadden daar geen zin in. Zij liepen weg in de richting van de Oude Binnenweg en daar op de hoek vielen de twee onbekende mannen de slachtoffers aan. Zij sloegen het 19-jarige slachtoffer in elkaar en vluchtten daarna in de richting van de Doelen.

Steekwond
Omstanders hielpen de slachtoffers en eenmaal op een bankje bleek dat niet alleen en 19-jarige slachtoffer behoorlijk gewond was, maar ook de 30-jarige man. Hij bleek een steekwond in zijn borst te hebben en is naar een ziekenhuis vervoerd.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. En die moeten er in grote getalen zijn. Het was zaterdagavond en erg druk op straat. Heeft u dus iets gezien of heeft u meer informatie die u nog niet met de politie heeft gedeeld, belt u dan met de politie 09008844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem.

Related Articles

Brandweer schiet vastgereden ambulance te hulp in Schollebos

0
Capelle a/d IJssel - In het Capelse Schollebos reed een ambulance zich vast in het...

Grote brand in bedrijfspand Raasheerenhoek Zuidland

0
Zuidland - In een bedrijfspand aan de Raadsheerenhoek in Zuidland is maandagmiddag brand uitgebroken. Uit...

Explosie verwoest woningen Westerstraat Sassenheim

0
Sassenheim - Bij een zware explosie in een portiekwoning in  de Westerstraat in Sassenheim is...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Politie sluit woningen in IJsselmonde wegens spookbewoning

Politie sluit woningen in IJsselmonde wegens spookbewoning [...]

Burgemeester en wethouders swingen erop los voor SF

Burgemeester en wethouders swingen erop los voor SF [...]

Opnamestop patiënten Franciscus Gasthuis opgeheven

Opnamestop patiënten Franciscus Gasthuis opgeheven [...]

Toestroom coronapatiënten leidt tot opnamestop in Rotterdam

Toestroom coronapatiënten leidt tot opnamestop in Rotterdam [...]

Familiehuis Daniel den Hoed aan Groene Hilledijk ontruimd

Familiehuis Daniel den Hoed aan Groene Hilledijk ontruimd [...]

Stay Connected

9,390FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg