Agent redt bewoner uit brandende woning Van Schravendijkplein Vlaardingen

Date:

Share post:

Een politieagent is vrijdagmorgen lichtgewond geraakt aan zijn hand bij woningbrand. De agent haalde een bewoner uit de brandende woning en verwondde zich daarbij. De bewoner kon dankzij de agent veilig de woning verlaten.

De brand brak uit op de begane grond van een portiekwoning aan het Van Schravendijkplein. De brand was fors en ging gepaard met veel rook. De bewoner van het huis had veel rook ingeademd en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Twee katten in de woning overleefden de brand niet.

- Advertisement -

Omliggende woningen werden ontruimd. Omstreeks 06.00 uur was de brand geblust. De brandweer sluit brandstichting uit, maar gaat wel onderzoek doen naar de oorzaak. De woning is volledig verwoest.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd