Alarmsysteem waarschuwt bewoners op tijd voor brand Toon van Vlietstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagavond 16 november heeft er in een woning aan de Toon van Vlietstraat korte tijd brand gewoed op zolder. Door een nog onbekende oorzaak was er een strijkijzer in brand gevlogen waardoor de zolder zich al snel met zwarte rook vulde. De bewoners werden tijdig gealarmeerd door hun eigen alarmsysteem wat zelf de brandweer inschakelde.

De brand was bij aankomst al grotendeels geblust. De smeulende resten zijn nog gecontroleerd. De schade aan de zolder is fors. Stichting Salvage zal ter plaatse komen om de bewoners bij te staan. Één bewoner had behoorlijk wat ook ingeademd en is door ambulancepersoneel behandeld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20181116182959.jpg

20181116182960.jpg

20181116182961.jpg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd