Vierde aanhouding voor mishandeling Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Vorige week vrijdag hield de politie van district Oost drie jongens van een overlastgevende groep aan voor een zware mishandeling. Het drietal wordt verdacht van de mishandeling van een 18-jarige jongen aan de Olympiade.

Het slachtoffer liep een flinke hoofdwond op. Dinsdagavond hielden agenten een vierde verdachte aan, een 37-jarige Krimpenaar, die gesignaleerd stond en zich meldde in Den Haag.
De mishandeling en het nog missen van de 4e verdachte maakte veel los bij een deel van onze volgers die woonachtig zijn in de gemeente Krimpen.

- Advertisement -

Vrijdagavond 9 november rond 21.50 uur meldde een getuige dat er werd gevochten aan de Olympiade. De vechtpartij ontstond bij het jongerenhok toen er jongens, onder invloed van drank, bij een groep jeugd kwamen die er al stond. Eén van de jongens, een 18-jarige jongen uit Ouderkerk a/d IJssel, moest het ontgelden. Met een zwaar motorslot werd hij op z’n hoofd geslagen. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. Hij hield er zeven hechtingen aan over. Dinsdagavond hielden agenten een vierde verdachte aan, een 37-jarige man uit Krimpen. Een eerdere poging hem aan te houding mislukte waarna de politie hem Internationaal signaleerde voor de mishandeling. De 37-jarige Krimpenaar wordt niet alleen verdacht voor dit incident, maar ook voor andere feiten, zoals vernieling.

Overlastgevers 
De groep veroorzaakt al langer overlast, ook in de vorm van drugsgebruik, en is bekend bij de politie. Gemeente en politie werken aan een gezamenlijke aanpak om de jongeren op het juiste spoor te krijgen. Vorige week vrijdag werden al drie jongens, twee van 15 en een van 17 jaar uit Krimpen, aangehouden.

Jongens van overlastgevende groep aangehouden na zware mishandeling Krimpen aan den IJssel

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kindje mogelijk te water Sliksloothaven Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Maandag aan het eind van de middag is er een melding binnengekomen van...

Melding vuurwapen zorgt voor grootschalige inzet politie in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Donderdagavond 21 maart rond 21.25 uur kleurde een groot gedeelte van Krimpen aan...

Bestuurster slaat op de vlucht bij verkeerscontrole in Rotterdam, agent gewond geraakt

Rotterdam - Woensdagochtend 13 maart is een automobiliste aangehouden na een achtervolging. Deze zou zijn gestart in Rotterdam...

Meerdere woningen aan Hoflaan in Krimpen aan den IJssel zonder stroom

Krimpen aan den IJssel - Maandagavond 11 maart zijn meerdere woningen aan de Hoflaan zonder stroom komen te...