Headlines Numansdorp

Autodief snel gepakt na korte achtervolging


De politie heeft afgelopen nacht een gestolen auto direct weer kunnen traceren. In Barendrecht werd een auto gestolen en meegenomen richting de Hoeksche Waard. De eigenaar van het voertuig wist het op dat moment nog niet. De politie was de auto inmiddels op het spoor en achtervolgde deze vanuit Oud Beijerland. 

De rit ging al snel richting de Haringvlietbrug. Op de brug kon de auto worden stilgezet en de inzittende worden aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau. De politie belde de eigenaar dat het voertuig terecht was, pas toen bleek dat hij nog niet eens wist dat de auto was gestolen.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief