maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Autodief snel gepakt na korte achtervolging

- advertentie -

De politie heeft afgelopen nacht een gestolen auto direct weer kunnen traceren. In Barendrecht werd een auto gestolen en meegenomen richting de Hoeksche Waard. De eigenaar van het voertuig wist het op dat moment nog niet. De politie was de auto inmiddels op het spoor en achtervolgde deze vanuit Oud Beijerland. 

De rit ging al snel richting de Haringvlietbrug. Op de brug kon de auto worden stilgezet en de inzittende worden aangehouden. De man is overgebracht naar het bureau. De politie belde de eigenaar dat het voertuig terecht was, pas toen bleek dat hij nog niet eens wist dat de auto was gestolen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -