Fietser ernstig gewond na aanrijding, bestuurder rijdt door Zevenmanshaven Oost Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de Zevenmanshaven Oost in Vlaardingen. Het slachtoffer werd geschept door de automobilist ter hoogte van een oversteekplaats. De bestuurder ging er vervolgens vandoor.

Het slachtoffer werd behandeld door onder andere personeel van de traumahelikopter en is vervolgens zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte vervolgens een zoektocht naar de dader. Op de Deltaweg werd een auto aangetroffen die mogelijk betrokken was bij de aanrijding. De bestuurder is aangehouden en de auto is in beslag genomen voor onderzoek.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd