woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Rotterdamse brandweervrouw zet zich in voor voedselbank

- advertentie -

De Rotterdamse brandweervrouw Amanda zet zich in voor de voedselbank. Zij wil dat gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank ook met Kerst iets lekker kunnen eten. Reden genoeg om in actie te komen voor deze gezinnen. Sinds vandaag kunnen burgers op alle brandweerkazernes in de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond lang houdbare producten langsbrengen.

Denk daarbij aan onder andere ook luxe producten waar de voedselbank een te kort aan heeft. Potten Jam, appelmoes pakjes sap en thee zijn natuurlijk ook van harte welkom. Om meer aandacht te trekken voor actie is ze regelmatig met een brandweerwagen aanwezig voor de markthal. Amanda is van mening dat de drempel om iets bij de brandweer te brengen lager is, dan bij de voedselbank.

De brandweervrouw werd op het idee gebracht door een vriend van haar. Die werkt bij de politie in Leiden, hij zette een vergelijkbare actie op. Amanda geeft aan betrokken te zijn met de gezinnen die het hard nodig hebben. Voor haar werk komt ze regelmatig bij mensen thuis in het geval van een calamiteit. Dan is goed te zien in hoeveel armoede gezinnen soms leven. Speciaal voor hen wil ze iets betekenen.

Mocht u donaties willen doen dan kan u onder andere terecht op de volgende kazernes.

Kazerne Bosland (Crooswijk)
Adres : Bosland Rotterdam

Kazerne Frobenstraat (Overschie)
Adres : Frobenstraat Rotterdam

Kazerne Metaalhof (Prins Alexander Polder)
Adres : Metaalhof 44 Rotterdam

Kazerne Baan  (Rotterdam Centrum)
Adres : Baan Rotterdam

Kazerne Groene Tuin (IJsselmonde)
Adres Groene Tuin Rotterdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -