Verdachte steekpartij Leger Des Heils meldt zich op bureau
via

 

 

Rotterdam – Een vrouw raakte donderdag gewond bij een steekincident in een zorginstelling op de Dunantstraat in Rotterdam-Delfshaven. De dader meldde zich twee uur later bij de politie. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Donderdagochtend iets voor elven kon een bewoner van een zorgstelling het niet verkroppen dat hij was aangesproken op zijn gedrag. Dit mondde uit in een ruzie, waarbij hij een medewerkster in haar buik stak.

De hulpdiensten waren snel in Delfshaven en brachten de vrouw, die aanspreekbaar was, met spoed naar het ziekenhuis. De verdachte ging er vandoor, maar zijn signalement werd heel snel verspreid via twitter en burgernet. Wellicht was dat een reden om zich te melden bij een politiebureau. Inmiddels zit de  22-jarige man uit Rotterdam vast. Dank aan iedereen voor het retweeten van de berichten.

 

Verdachte steekpartij Leger Des Heils meldt zich op bureau
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw raakte donderdag gewond bij een steekincident in een zorginstelling op de Dunantstraat in Rotterdam-Delfshaven. De dader meldde zich twee uur later bij de politie. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Donderdagochtend iets voor elven kon een bewoner van een zorgstelling het niet verkroppen dat hij was aangesproken op zijn gedrag. Dit mondde uit in een ruzie, waarbij hij een medewerkster in haar buik stak.

De hulpdiensten waren snel in Delfshaven en brachten de vrouw, die aanspreekbaar was, met spoed naar het ziekenhuis. De verdachte ging er vandoor, maar zijn signalement werd heel snel verspreid via twitter en burgernet. Wellicht was dat een reden om zich te melden bij een politiebureau. Inmiddels zit de  22-jarige man uit Rotterdam vast. Dank aan iedereen voor het retweeten van de berichten.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...