Wederom overval tankstation Adriaan Volkerlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op vrijdagavond hebben twee nog onbekende mannen het benzinestation aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam overvallen. Rond 20 uur kwamen twee mannen het benzinestation binnenlopen. Terwijl de ene man bij de deur bleef staan, bedreigde de andere man de medewerker met een wapen. De medewerker gaf hierop de la van de kassa af, waarna de mannen er te voet vandoor gingen in de richting van de Koninginneweg.

Signalement

  • 2 mannen met donkere huidskleur
  • 1 met glimmend petje en capuchon
- Advertisement -

Getuigenoproep

Heeft u iets verdachts gezien rond 20 uur ’s avonds in de omgeving van het benzinestation van Esso aan de Adriaan Volkerlaan in Rotterdam? Of heeft u meer informatie over deze zaak? Laat het ons dan weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd