Gewapende overval supermarkt door tiener Van Zeggelenlaan Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Op zaterdag 24 november heeft een jonge man een supermarkt aan de Van Zeggelenlaan overvallen. De overvaller ging er met buit vandoor. Er raakte niemand gewond.

De overvaller kwam rond 19.40 uur de supermarkt binnen. Een medewerker van de supermarkt moest onder bedreiging van een wapen zijn kassa openen. De overvaller deed een greep in de kassa en ging er rennend vandoor in de richting van de Hugo Verrieststraat en de Jan Wapstraat. Meerdere politie-eenheden hebben tevergeefs gezocht naar de overvaller.

Signalement
Het zou gaan om een jonge man van ongeveer 17-18 jaar oud. De man droeg donkere kleding en had een zwarte doek voor zijn gezicht. Zijn lengte wordt geschat op zo’n 1.75 meter en had een smal postuur.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u die avond iets verdachts gezien in de buurt van deze supermarkt? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd