woensdag, februari 24, 2021

Bureau Jeugdzorg ingeschakeld na een avondje naar de bioscoop

Delft – Een avondje uit naar de bioscoop liep voor een vader en moeder iets anders dan gehoopt. De ouders van twee kinderen konden geen oppas vinden voor hun avond uit en gokten erop dat ze terug zouden zijn zonder dat de kinderen wakker zouden worden. Het pakte die avond iets anders uit. In een blog van de politie vertelt een medewerker van de alarmcentrale hoe een van de kinderen 112 belden, omdat zij haar papa en mama niet kon vinden.

De medewerker vertelt hoe Emma, de oudste van de twee, maar waarschijnlijk nog geen vijf jaar oud, de alarmcentrale belt. Ze kan haar ouders niet vinden en hoopt dat de politie haar en haar nog jongere broertje kan helpen ze weer te vinden. De poging om via het telefoonnummer het adres te traceren mislukt, maar gelukkig komt er tegelijkertijd een melding van een man die twee kinderen in een donker huis ziet staan.

Het blijkt dat de melder Emma en haar broertje zag staan. Dit zorgde ervoor dat de politie zich over de kinderen kon ontfermen. Op het bureau hebben de agenten een stevig gesprek gehad met de ouders en Bureau Jeugdzorg begeleidt het stel momenteel.

Lees hieronder het volledige blog van de politie.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

0
Rotterdam - Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk...

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

0
Rotterdam - In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed...

Kindje zwaargewond na aanrijding met auto N474 Krimpenerbosweg Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen aan den IJssel - Een kindje op een fiets is woensdagmiddag op de Krimpenerbosweg...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg