Honderden kilo’s drugs onderschept in Hazerswoude

donderdag 29 november 2018 12:23
Honderden kilo's soft- en harddrugs

Hazerswoude – De Douane heeft op dinsdag 27 november honderden kilo’s soft- en harddrugs gevonden. De drugs werden aangetroffen tijdens een controle bij een opslagbedrijf in Hazerswoude. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en vernietigd.

De drugs waren verstopt in een lading met onder andere kerstartikelen die klaar stond om vervoerd te worden naar Engeland. Naar aanleiding van deze vondst wordt een nader onderzoek ingesteld door FIOD en politie onder leiding van het OM.

 

0 reacties

Honderden kilo’s drugs onderschept in Hazerswoude
Schrijver:

 

Honderden kilo's soft- en harddrugs 

Hazerswoude – De Douane heeft op dinsdag 27 november honderden kilo’s soft- en harddrugs gevonden. De drugs werden aangetroffen tijdens een controle bij een opslagbedrijf in Hazerswoude. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en vernietigd.

De drugs waren verstopt in een lading met onder andere kerstartikelen die klaar stond om vervoerd te worden naar Engeland. Naar aanleiding van deze vondst wordt een nader onderzoek ingesteld door FIOD en politie onder leiding van het OM.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!