Wegwerkzaamheden oorzaak alarmering in tunnel Stationspleintunnel Leiden

Date:

Share post:

Leiden – Donderdagavond 29 november rond 22.30 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege rookontwikkeling in de Stationspleintunnel in Leiden.

Er bleek gelukkig geen brand te zijn. In een van de twee tunnelbuizen waren asfalteringswerkzaamheden, waarbij rook vrij kwam. Dit zorgde ervoor dat het alarm in de tunnel af ging. De brandweer heeft met de wegwerkers het alarm tijdelijk uitgeschakeld in deze tunnelbuis.

- Advertisement -

Morgen vinden in de andere tunnelbuis werkzaamheden plaats. Tijdens de werkzaamheden wordt verkeer door de andere verkeersbuis geleid. Bij de kruisingen aan weerszijden van de tunnel wordt het verkeer door verkeersregelaars geregeld.

Foto’s : Sebastiaan Barel

20181129230341.jpg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd