donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Verdachte aangehouden voor handel in drugs naast politiebureau Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel -Nadat handhavers van de gemeente Capelle aan den IJssel een zaak hadden afgerond verlieten zij gisteravond het politiebureau om weer de straat op te gaan. Vrijwel direct zagen zij naast het politiebureau een aantal personen die de aandacht van de handhavers trokken.

 

Vervolgens namen de handhavers heterdaad waar dat één verdachte zich bezig hield met de handel in drugs. De collega’s twijfelde geen moment en hielden de verdachte direct aan ter zake handel in drugs (APV). Vervolgens liepen de collega’s met de geboeide verdachte na een aantal stappen letterlijk het bureau binnen. Bij de verdachte zijn verschillende soorten verdovende middelen aangetroffen. Tegen de verdachte word proces-verbaal opgemaakt. 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -