Wie heeft meer informatie na vondst dode man Plein 1940? Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdagochtend rond 08.00 uur werd in het water van de Leuvehaven, aan de kant van Plein 1940, het lichaam gevonden van een man. Er zijn aanwijzingen dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen. Een 47-jarige man is aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht. Wij zoeken getuigen die vanochtend iets is opgevallen en nog niet met de politie hebben gesproken.

 

Na de vondst van de man begon de politie direct een onderzoek. Er werd een buurtonderzoek opgestart en forensische opsporing deed nauwkeurig onderzoek.

Het is een locatie en tijdstip waarop veel mensen langslopen naar hun werk of naar school. Misschien heeft u wat gezien of is u wat opgevallen? Meer informatie over wat daar gebeurd is, en mensen die misschien wel camerabeelden hebben van dat gebied, worden gevraagd om contact met ons op te nemen.
Dat kan via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Wilt u anoniem bellen, dan kan dat via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd