woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Verdachte aangehouden fietsendiefstal Krimpen aan den IJssel, eigenaars gezocht van de fietsen

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Afgelopen zaterdag kregen politieagenten de melding dat er een fiets te koop stond op Marktplaats. Op zich niet zo gek zou je denken, echter deze fiets was van hem. 

De melder gaf aan dat zijn fiets was weggenomen in Krimpen aan den IJssel en dat zijn eigendom nu te koop zou staan op Marktplaats.
Hierop kwamen de collega’s van het basisteam in actie en liet de eigenaar/melder een afspraak maken met de verkoper. Uiteraard met de politie om de hoek. De eigenaar moest wel zeker weten dat het wel zijn fiets was….

De eigenaar kwam bij de verkoper en deze zag dat het inderdaad zijn fiets was en belde de agenten die om de hoek stonden.
Hierna is de verkoper als verdachte aangehouden. Tijdens de aanhouding troffen de collega’s nog meer fietsen aan, waaronder deze twee op de foto.
is het uw fiets, of herkent u de fiets, zouden wij dit graag willen weten, zodat er aangifte gedaan kan worden en dat u uw fiets weer terug krijgt.

Als u meer informatie heeft, kunt u bellen met 0900-8844 en vragen naar de ZSM (recherche)  basisteam Capelle aan den IJssel.

Tekst en foto’s : Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -