Politie zoekt gewonde van explosie snackbar Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – De politie is op zoek naar een man die gewond raakte bij de explosie van een snackbar op de Parkweg in Schiedam gisteravond. Volgens getuigen liep daar na de explosie iemand met brandende voeten weg. Ook is een verbrande broek gevonden. De man is naar alle waarschijnlijkheid zwaar gewond geraakt. Het is voor hem van levensbelang dat hij direct hulp zoekt bij een ziekenhuis.

Bij de hulpdiensten kwamen op woensdag 5 december rond 01.15 uur meerdere meldingen van harde knallen en een explosie bij de snackbar. Direct ontstond brand die korte tijd uitslaand was. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling waardoor een naastgelegen woonflat met 24 woningen ontruimd moest worden.

- Advertisement -

Getuigen gezocht
Ongeveer vijftig bewoners waaronder kinderen werden in het wijkcentrum aan het dr. Willem Dreesplein opgevangen. Rond 05.30 uur mochten zij weer terug naar hun woningen. De politie is een groot onderzoek begonnen naar de explosie en brand. Getuigen die informatie of beelden hebben kunnen dit doorgeven via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier van de politie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...