Drie inbrekers betrapt in verzorgingstehuis Leiden

Date:

Deel bericht:

Leiden – In de vroege ochtend van donderdag 6 december braken drie mannen in bij een verzorgingshuis aan de Aaltje Noordewierlaan. Doordat zij werden overlopen door een medewerkster, vluchtten zij zonder buit het pand uit. De politie is op zoek naar getuigen.

Uit camerabeelden van het verzorgingshuis blijkt dat omstreeks 01.50 uur een ruit aan de achterzijde van het pand werd ingeslagen, maar dat de verdachten niet binnen zijn geweest. De drie verdachten zijn later teruggekeerd en werden, rond 4.25 uur, door een medewerkster in het pand ontdekt toen zij gerommel hoorde. Na hun ontdekking zetten zij het op een rennen en vluchtten zij via de achterzijde weg. Hondengeleiders van de politie lieten hun honden nog de omgeving afspeuren, maar er werden geen verdachten meer aangetroffen.

- Advertisement -

Vluchtroute
Het verzorgingshuis grenst aan de achterzijde aan een parkje. De verdachten zijn weggerend via het Rogier van Otterloopad, of via de Darius Milhaudstraat. De drie mannen waren in het donker gekleed en droegen mogelijk gezichtsbedekking.

Tips Bel de politie
De recherche van bureau Leiden Zuid komt graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over deze inbraak. Is u iets opgevallen rond beide tijdstippen in het parkje aan de achterzijde van het verzorgingshuis aan de Aaltje Noordewierlaan. Bel dan de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...