vrijdag, mei 27, 2022
14.7 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Douane vindt cocaïne in koelmotor van container

- advertentie -

De douane heeft vorige week woensdag een grote partij drugs gevonden. De drugs zaten verstopt in de koelmotor van een container in de Rotterdamse haven, meldt het Openbaar Ministerie vrijdag. De drugs werden gevonden tijdens een reguliere controle.

De container was geladen met bananen en afkomstig vanuit Peru. In de koelmotor werden 65 pakketten van 1 kilo cocaïne aangetroffen. De container was bestemd voor een fruitbedrijf in Barendrecht, deze heeft er volgens justitie niets mee te maken. Waarschijnlijk zou de lading worden opgehaald na het lossen van de goederen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -