Man met hakbijl en vleesmes aangehouden bij horecagelegenheid Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Bij een horecagelegenheid aan het Achterom in Den Haag hielden agenten vrijdagochtend 7 december rond 03.05 uur een vermoedelijke zakkenroller aan. Deze 30-jarige Hagenaar had een tas bij zich met daarin een hakbijl en een vleesmes.

De man kwam rond 02.30 uur aan bij de horecagelegenheid. Bij binnenkomst moest hij van de aanwezige beveiliger zijn schouder- en weekendtas bij de ingang neerzetten.

- Advertisement -

In de zaak raakte de man in gesprek met een meisje. Zij gaf later bij de beveiliging aan dat zij haar portemonnee kwijt was. De beveiligers hadden de man, die hen opviel door zijn afwijkende gedrag en waarvan zij vermoedden dat hij onder invloed was, inmiddels de toegang tot de zaak ontzegd.

Bij het teruggeven van zijn tassen, vroeg een beveiliger of hij hierin mocht kijken. Daarin zag hij vervolgens een bijl, een vleesmes en een portemonnee. Toen de Hagenaar zich agressiever ging gedragen, bracht de beveiliger hem onder controle.

Gewaarschuwde agenten hebben de man vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De bij de man aangetroffen portemonnee bleek van het meisje te zijn. De bijl en het mes zijn in beslag genomen. De man wordt verdacht van overtreding van de wet wapens en munitie.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...