zondag, februari 28, 2021

Man met hakbijl en vleesmes aangehouden bij horecagelegenheid Den Haag

Den Haag – Bij een horecagelegenheid aan het Achterom in Den Haag hielden agenten vrijdagochtend 7 december rond 03.05 uur een vermoedelijke zakkenroller aan. Deze 30-jarige Hagenaar had een tas bij zich met daarin een hakbijl en een vleesmes.

De man kwam rond 02.30 uur aan bij de horecagelegenheid. Bij binnenkomst moest hij van de aanwezige beveiliger zijn schouder- en weekendtas bij de ingang neerzetten.

In de zaak raakte de man in gesprek met een meisje. Zij gaf later bij de beveiliging aan dat zij haar portemonnee kwijt was. De beveiligers hadden de man, die hen opviel door zijn afwijkende gedrag en waarvan zij vermoedden dat hij onder invloed was, inmiddels de toegang tot de zaak ontzegd.

Bij het teruggeven van zijn tassen, vroeg een beveiliger of hij hierin mocht kijken. Daarin zag hij vervolgens een bijl, een vleesmes en een portemonnee. Toen de Hagenaar zich agressiever ging gedragen, bracht de beveiliger hem onder controle.

Gewaarschuwde agenten hebben de man vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De bij de man aangetroffen portemonnee bleek van het meisje te zijn. De bijl en het mes zijn in beslag genomen. De man wordt verdacht van overtreding van de wet wapens en munitie.

Related Articles

Taxi te water, bestuurder gevlucht Plaswijckweg Gouda (video)

0
Gouda - Op de Plaswijckweg ter hoogte van de Bouwlust in Gouda is omstreeks 05.00...

Vandaag: Eén jaar lang Corona in Nederland

0
Vandaag is het 27 februari 2021. Dit betekent dat COVID-19 of Corona nu precies een...

“Man werpt zichzelf voor rijdende auto’s” Pompenburg Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zaterdagavond op de Pompenburg omstreeks 20.15 uur voor flink wat...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg