4.4 C
Rotterdam
maandag 1 maart 2021

Politie vindt 159.000 euro en 10 kilo Cocaïne in Amsterdams woning

Nieuws

Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
- advertentie -

De Amsterdamse politie heeft bij een inval in een woning aan de Burgemeester van Hogguerstraat in Nieuw-West een goede slag geslagen. In de woning werd in de nacht van donderdag 6  december op vrijdag 7 december een aanzienlijk geldbedrag en een flinke hoeveel drugs aangetroffen.

Agenten vonden in de woning een cash bedrag van 159 duizend euro, daarnaast werd er 10 kilo cocaïne aangetroffen. In de woning waren twee personen aanwezig, zij zijn beiden aangehouden en zitten vast. Zij worden verdacht van witwassen en handelen in verdovende middelen.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

More articles

- Advertentie -
- advertentie -

Laatste nieuws