Vrouw en dochter overvallen in woning

Date:

Deel bericht:

Sint Willebrord – Een vrouw en haar dochter zijn donderdagavond overvallen in hun woning. Drie mannen drongen de woning binnen en eisten geld. Ze zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan.

- Advertisement -

Op donderdag 6 december 2018 om 21.50 uur kwam de melding binnen bij het operationeel Centrum. Een hevig geëmotioneerd vrouw zei dat ze zojuist in haar woning was overvallen aan de Monseigneur van Rooijstraat. Meerdere surveillance-eenheden werden naar de woning gestuurd. Daar troffen ze de bewoonster en haar dochter. Ze gaven aan dat rond 21.30 uur drie mannen door de voordeur naar binnen waren gedrongen. Eén van de mannen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. Ze eisten geld en hielden de vrouwen in bedwang. De woning werd doorzocht. Na enige tijd zijn de mannen weer vertrokken met een onbekende buit. De bewoners werden hevig geëmotioneerd achter gelaten maar waren verder niet gewond.

Drie mannen
Het betroffen drie mannen. Dader één was 1.75 m lang en had een mollig postuur. Hij was 25 a 30 jaar oud en mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij had een bivakmuts op en was in het zwart gekleed. Dader twee was een langere man van mogelijk 1.90. Hij had een blanke huidskleur en had ook een bivakmuts op. Dader drie had zwarte kleding aan en een bivakmuts op. Het is niet duidelijk of de mannen van een vervoersmiddel gebruik hebben gemaakt.

Tips en meer
De politie wil uiteraard dit grove misdrijf zo spoedig mogelijk op lossen. Zoals gebruikelijk zijn we dan op zoek naar getuigen, mensen die op andere wijze informatie hebben of camerabeelden waar mogelijk de daders op staan. Uw informatie kan ook anoniem gegeven worden en zelfs in een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen. Uw naam komt dan niet in het dossier.
Tips:
– via de banner onder dit bericht
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
– anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...