vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Zaklamp verraadt inbrekers aan politie

- advertentie -

Twee Vlaardingse mannen van 17 en 19 jaar oud zijn donderdagavond betrapt tijdens een woninginbraak aan de Jonkvrouw van Naaldwijklaan in Vlaardingen. Het inbrekersduo werd gesnapt door een omstander die de politie belde nadat hij een zaklamp had gezien in het huis.

Agenten gingen met spoed ter plaatse en trapten de voordeur in, de 17-jarige man kon in de woning worden aangehouden en zijn 19-jarige maat in een speeltuinje in de buurt. De twee zijn overgebracht naar het bureau en zitten vast. Ze hadden toegang tot de woning gekregen door een raampje in te slaan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -