zondag, september 19, 2021
13.2 C
Rotterdam
zondag 19 september 2021

Nieuwe beelden fatale schietpartij Rechthuislaan Rotterdam

Rotterdam – Dairon Alberto, beter bekend als Dajo, kwam zondag 28 oktober om het leven bij een schietpartij op de Rechthuislaan. Sindsdien doet een rechercheteam onafgebroken onderzoek naar de schietpartij. Morgenavond toont het team nieuwe beelden in het programma Opsporing Verzocht.

De afgelopen maand sprak het rechercheteam met verschillende getuigen en betrokkenen. Vele camerabeelden werden en worden nog steeds uitgekeken. Ook zijn zoekingen gedaan rondom de Rechthuislaan en de Schulpweg, de plek waar de daders de vluchtscooter hebben achtergelaten en in brand gestoken.

Ook riep het team al eerder de hulp van het publiek in via Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Er werden beelden getoond van de daders op de scooter op weg naar de Rechthuislaan. Ook waren er beelden van het daadwerkelijke schieten. Morgenavond besteedt Opsporing Verzocht opnieuw aandacht aan de zaak. Dit keer met nieuwe beelden van het schieten op de Rechthuislaan vanuit een andere hoek, met beelden van de schutter op de Katendrechtsestraat vlak voor het schieten en van de daders zonder helm op het Schulpplein.

De politie hoopt dat kijkers van het programma de mannen herkennen. Ook wil het team graag in contact komen met de bestuurders van twee auto’s die tijdens het schieten in de Rechthuislaan stonden en daarna weg reden.

Heeft u beelden of informatie, neem dan contact op met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of meldt anoniem via M. 0800-7000. Wilt u een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen bel dan met 079-3458 999.

Related Articles

Nederlander overlijdt op Belgisch festival; waarschuwing voor type XTC

0
België - In het Belgische Houthalen-Helchteren is op een festival een Nederland (54) komen te...

Automobilist raakt met bestelbus te water Nieuwdorperweg Reeuwijk

0
Reeuwijk - Op de Nieuwdorperweg in Reeuwijk is zaterdagmorgen rond 10.00 uur een bestelbus te...

Twee gewonden na ongeluk Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Op de Aveling in Hoogvliet zijn zaterdagmorgen twee personen gewond geraakt. Op de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Aantal positieve coronatests daalt; in Rotterdam 166

Aantal positieve coronatests daalt; in Rotterdam 166 [...]

Gerard Cox neemt na zestig jaar afscheid van het podium

Gerard Cox neemt na zestig jaar afscheid van het podium [...]

Extinction Rebellion voert actie bij H&M; pand onder de verf

Extinction Rebellion voert actie bij H&M; pand onder de verf [...]

Rotterdam gaat 39 wijkhubs bemannen

Rotterdam gaat 39 wijkhubs bemannen [...]

Woonstad maakt Spangen duurder

Woonstad maakt Spangen duurder [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg