vrijdag, juni 18, 2021
18.9 C
Rotterdam
vrijdag 18 juni 2021

Nieuwe beelden fatale schietpartij Rechthuislaan Rotterdam

Rotterdam – Dairon Alberto, beter bekend als Dajo, kwam zondag 28 oktober om het leven bij een schietpartij op de Rechthuislaan. Sindsdien doet een rechercheteam onafgebroken onderzoek naar de schietpartij. Morgenavond toont het team nieuwe beelden in het programma Opsporing Verzocht.

De afgelopen maand sprak het rechercheteam met verschillende getuigen en betrokkenen. Vele camerabeelden werden en worden nog steeds uitgekeken. Ook zijn zoekingen gedaan rondom de Rechthuislaan en de Schulpweg, de plek waar de daders de vluchtscooter hebben achtergelaten en in brand gestoken.

Ook riep het team al eerder de hulp van het publiek in via Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Er werden beelden getoond van de daders op de scooter op weg naar de Rechthuislaan. Ook waren er beelden van het daadwerkelijke schieten. Morgenavond besteedt Opsporing Verzocht opnieuw aandacht aan de zaak. Dit keer met nieuwe beelden van het schieten op de Rechthuislaan vanuit een andere hoek, met beelden van de schutter op de Katendrechtsestraat vlak voor het schieten en van de daders zonder helm op het Schulpplein.

De politie hoopt dat kijkers van het programma de mannen herkennen. Ook wil het team graag in contact komen met de bestuurders van twee auto’s die tijdens het schieten in de Rechthuislaan stonden en daarna weg reden.

Heeft u beelden of informatie, neem dan contact op met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of meldt anoniem via M. 0800-7000. Wilt u een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen bel dan met 079-3458 999.

Related Articles

Grote verkeersactie strand Nesselande: 45 bekeuringen, 3 aanhoudingen en een mes van straat

0
Rotterdam - De politie heeft vrijdag 17 juni groots uitgepakt met een verkeerscontrole rondom het...

Zwaargewonde na steekpartij Dr Albert Schweitzerstraat Bergambacht

0
Bergambacht - Een persoon is donderdagavond rond 18.00 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij op...

Gewonde na steekpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Wolphaertsbocht in Rotterdam is donderdagmiddag een man gewond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel [...]

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam [...]

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow [...]

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City [...]

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,978VolgersVolg