Twee daders voortvluchtig na overval op avondwinkel

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een overval op een avondwinkel aan de Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam op maandagavond 10 december.

Rond 20.00 uur drongen twee mannen met een mes de mini-supermarkt binnen, waar op dat moment alleen een personeelslid aanwezig was. Eén van de twee sprong over de toonbank en nam geld mee. De medewerker van de winkel bleef ongedeerd.

Samen renden de mannen ervandoor in de richting van de Vondelweg. Ondanks de inzet van vele agenten op straat en het speurwerk van de bemanning van een politiehelikopter, wisten de twee daders te ontsnappen. Ze waren beide licht getint, droegen donkere jassen en capuchons.


Politie zoekt getuigen
Wie iets gezien van de overval wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Vult u onderstaand tipformulier in of bel naar 0900-8844. Als u uw naam liever niet bekendmaakt kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd