Tweede maaltijdbezorger van hetzelfde filiaal overvallen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie in Rotterdam onderzoekt de overval op een maaltijdbezorger die op 10 december rond 20.00 uur zijn geld moest afgeven. Dit gebeurde op de Zevenkampse Ring bij de Beerze. Hulp van getuigen is welkom!

Het slachtoffer moest onder bedreiging zijn geld afgeven. Hij raakte niet gewond. De overvaller fietste vervolgens weg in de richting van de Nieuwemeer. De dader was blank, droeg donkere kleding en een muts en capuchon.

- Advertisement -

Tweede overval

Het is de tweede keer dat een bezorger van dezelfde zaak overvallen wordt. Afgelopen zaterdag werd een 16-jarige jongen ook al overvallen toen hij op de terugweg was van een bestelling. Dit gebeurde onder bedreiging van een knuppel.

Politie zoekt getuigen
Was u getuige van de overval? Of heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek? Bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...