Brievenbussen in flat opgeblazen

Date:

Deel bericht:

Maassluis – In een flat aan de Mozartlaan werden buurtbewoners vanavond opgeschrikt door een harde knal met een enorme ravage als gevolg. De brievenbussen van de flat bleken opgeblazen te zijn door vuurwerk. De politie is op zoek naar getuigen.

Toen de politie arriveerde, troffen zij een puinhoop aan waarbij er tientallen brievenbussen verwoest op de grond lagen. Uit buurtonderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om drie of vier jongens gaat die in het donker gekleed waren. De politie hoopt dat meer getuigen kunnen helpen bij het vinden van de verdachten.

- Advertisement -

Vuurwerk is mooi, maar ook gevaarlijk. De consequenties van het afsteken van vuurwerk kunnen groot zijn: niet alleen voor mensen die gewond raken, maar ook voorwerpen, huizen en voertuigen die verwoest kunnen worden.

Politie op zoek naar daders

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere bruikbare informatie over dit incident? Neem dan contact op via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...