Inbreker springt bij vluchtpoging in het water

Date:

Deel bericht:

Gouda – In de vroege morgen van dinsdag 11 december is een van inbraak verdachte 28-jarige man door de politie uit het water van de Goudse Westerkade gehaald. De man was kort daarvoor door de bewoner van een woning aan de Sint Jobstraat overlopen bij een inbraak.

De melder kon een duidelijke omschrijving geven van de verdachte. Na een korte achtervolging te voet door de noodhulpsurveillance sprong de verdachte het water in aan de Westerkade. De rugtas die de verdachte bij zich droeg is door de politie uit het water gehaald. In de natte tas van de verdachte zaten goederen die afkomstig waren uit de woning.

- Advertisement -

Omdat de verdachte mogelijk zijn zakken had geleegd in het water hebben brandweerduikers het water afgezocht naar voorwerpen. Er is door hen geen overige buit meer aangetroffen. De verdachte is een 28-jarige man woonachtig in Amsterdam. Hij is overgebracht naar het politiebureau van Gouda.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Automobilist (25) rijdt fietser aan tijdens achtervolging Estafetteweg Gouda

Gouda - Een 25-jarige man uit Gouda is na een korte achtervolging aangehouden bij Estafetteweg. De bestuurder van...

Vrouw (84) overleden na steekpartij en brand in woning, politie houdt verdachte (90) langer vast Van Speijkstraat Amsterdam

Amsterdam - De 84-jarige vrouw welke afgelopen vrijdag door brandweerlieden met steekwonden in haar brandende woning werd aangetroffen,...

Dode en twee gewonden na auto te water Schoonhovenseweg N207 Gouda

Gouda - Op de N207 Schoonhovenseweg bij Gouda is afgelopen nacht rond 03.20 uur een auto op zijn...