Inbreker springt bij vluchtpoging in het water

Date:

Share post:

Gouda – In de vroege morgen van dinsdag 11 december is een van inbraak verdachte 28-jarige man door de politie uit het water van de Goudse Westerkade gehaald. De man was kort daarvoor door de bewoner van een woning aan de Sint Jobstraat overlopen bij een inbraak.

De melder kon een duidelijke omschrijving geven van de verdachte. Na een korte achtervolging te voet door de noodhulpsurveillance sprong de verdachte het water in aan de Westerkade. De rugtas die de verdachte bij zich droeg is door de politie uit het water gehaald. In de natte tas van de verdachte zaten goederen die afkomstig waren uit de woning.

Omdat de verdachte mogelijk zijn zakken had geleegd in het water hebben brandweerduikers het water afgezocht naar voorwerpen. Er is door hen geen overige buit meer aangetroffen. De verdachte is een 28-jarige man woonachtig in Amsterdam. Hij is overgebracht naar het politiebureau van Gouda.

- Advertisement -

Gerelateerd