Twee aanhoudingen na beroving met vuurwapen

Date:

Share post:

Dordrecht – Een bewoner van de Zuidendijk kreeg vrijdagavond een vuurwapen op zich gericht, omdat twee mannen het op zijn camera gemunt hadden. Ver kwamen ze niet. Agenten haalden de twee rennend in.

De man was bijna thuis toen hij net voor zijn woning werd beroofd. Met zijn camera gingen de daders er als een haas vandoor. In de buurt startte de politie meteen een grote zoekactie. De twee mannen, van wie er een het op een lopen zette bij het zien van de politie, kregen alle verdenkingen. Agenten lukten het om een van de twee snel in de boeien te slaan. Na een korte achtervolging werd ook de tweede man aangehouden op de Laan der Verenigde Naties.  Een 19 en 21-jarige man uit Dordrecht zijn aangehouden.

- Advertisement -

Gerelateerd