Eenzijdig verkeersongeval met ernstig letsel van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen a/d IJssel – Op de Van Ostadelaan is donderdagavond iets voor middernacht de 45-jarige bestuurder van een snorfietser ten val gekomen. Dit gebeurde nadat deze tegen een verkeersbord was aangereden. De bestuurder, liep daarbij ernstig hoofdletsel op en verloor het bewustzijn.

Bij de eerste melding werd er gesproken dat er een voertuig over het slachtoffer heen gereden was. De betrokkenheid van een voertuig dat na het ongeval zou zijn doorgereden wordt onderzocht. Gezien de ernst van het letsel is het mobiel medisch team (MMT) ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is buiten bewustzijn vervoerd naar het ziekenhuis.

VOA
Een eenheid van de politie die gespecialiseerd is in verkeersongevallen analyse heeft ter plaats onderzoek verricht. Volgens standaard protocol is van het slachtoffer bloed afgenomen voor toxicologisch onderzoek. Dit om uit te sluiten, dan wel aan te tonen dat er gereden is onder invloed.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen van het ongeval op zich te melden. Er zijn nog enkele onduidelijkheden. Alle informatie over de oorzaak van het ongeval en een doorgereden voertuig is welkom. Bel naar 0900-8844 of een privébericht bij de Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland.

- Advertisement -

Gerelateerd