woensdag, maart 3, 2021

Politie onderzoekt overval op Rotterdamse kapperszaak

Rotterdam – Medewerkers en klanten van een kapsalon aan het Stadhoudersplein kregen woensdagavond de schrik van hun leven, toen een jongen zwaaiend met een mes de zaak binnenkwam. Hij eiste geld, kreeg dat en ging ervandoor. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Het was druk in de kapsalon, toen de overvaller rond kwart voor zeven toesloeg. Hij bedreigde alle aanwezigen. Hij zette bij een van de kapster zijn mes op haar keel en eiste dat zij de kassa opendeed. Doodsbang als ze was deed ze dat en gaf de jongen een stapel bankbiljetten. Die stopte het geld in een opvallend gekleurde tas en zette het op een rennen. Er raakte niemand gewond.

Agenten kwamen na de melding van de overval direct ter plaatse en startten een onderzoek op. Dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Getuigen omschrijven de overvaller als klein en slank met donkere ogen en donker haar. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon over zijn hoofd, een zwarte broek, donkere schoenen en voor zijn neus en mond had hij een dunne, grijze sjaal.

Heeft u iets gezien of gehoord van deze overval en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of heeft u andere informatie die politie verder kan helpen in haar onderzoek. Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Related Articles

Meerdere gewonden bij aanrijding Zevenkampsering Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een ongeluk op de Zevenkampsering zijn woensdagmorgen rond 08.30 meerdere personen betrokken...

Man zwaargewond na schietpartij Madernarode Zoetermeer

0
Zoetermeer - Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een schietpartij op de Madernorode in...

Woning onder water na breuk ik waterleiding in dijk IJsseldijk-Noord Ouderkerk aan den IJssel

0
Ouderkerk aan den IJssel - Een woning is dinsdagmorgen rond 06.00 uur volgestroomd met water...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg