zondag, september 19, 2021
13.2 C
Rotterdam
zondag 19 september 2021

Politie onderzoekt overval op Rotterdamse kapperszaak

Rotterdam – Medewerkers en klanten van een kapsalon aan het Stadhoudersplein kregen woensdagavond de schrik van hun leven, toen een jongen zwaaiend met een mes de zaak binnenkwam. Hij eiste geld, kreeg dat en ging ervandoor. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Het was druk in de kapsalon, toen de overvaller rond kwart voor zeven toesloeg. Hij bedreigde alle aanwezigen. Hij zette bij een van de kapster zijn mes op haar keel en eiste dat zij de kassa opendeed. Doodsbang als ze was deed ze dat en gaf de jongen een stapel bankbiljetten. Die stopte het geld in een opvallend gekleurde tas en zette het op een rennen. Er raakte niemand gewond.

Agenten kwamen na de melding van de overval direct ter plaatse en startten een onderzoek op. Dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Getuigen omschrijven de overvaller als klein en slank met donkere ogen en donker haar. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon over zijn hoofd, een zwarte broek, donkere schoenen en voor zijn neus en mond had hij een dunne, grijze sjaal.

Heeft u iets gezien of gehoord van deze overval en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of heeft u andere informatie die politie verder kan helpen in haar onderzoek. Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Related Articles

Nederlander overlijdt op Belgisch festival; waarschuwing voor type XTC

0
België - In het Belgische Houthalen-Helchteren is op een festival een Nederland (54) komen te...

Automobilist raakt met bestelbus te water Nieuwdorperweg Reeuwijk

0
Reeuwijk - Op de Nieuwdorperweg in Reeuwijk is zaterdagmorgen rond 10.00 uur een bestelbus te...

Twee gewonden na ongeluk Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Op de Aveling in Hoogvliet zijn zaterdagmorgen twee personen gewond geraakt. Op de...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Aantal positieve coronatests daalt; in Rotterdam 166

Aantal positieve coronatests daalt; in Rotterdam 166 [...]

Gerard Cox neemt na zestig jaar afscheid van het podium

Gerard Cox neemt na zestig jaar afscheid van het podium [...]

Extinction Rebellion voert actie bij H&M; pand onder de verf

Extinction Rebellion voert actie bij H&M; pand onder de verf [...]

Rotterdam gaat 39 wijkhubs bemannen

Rotterdam gaat 39 wijkhubs bemannen [...]

Woonstad maakt Spangen duurder

Woonstad maakt Spangen duurder [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg