vrijdag, juni 18, 2021
18.9 C
Rotterdam
vrijdag 18 juni 2021

Politie onderzoekt overval op Rotterdamse kapperszaak

Rotterdam – Medewerkers en klanten van een kapsalon aan het Stadhoudersplein kregen woensdagavond de schrik van hun leven, toen een jongen zwaaiend met een mes de zaak binnenkwam. Hij eiste geld, kreeg dat en ging ervandoor. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Het was druk in de kapsalon, toen de overvaller rond kwart voor zeven toesloeg. Hij bedreigde alle aanwezigen. Hij zette bij een van de kapster zijn mes op haar keel en eiste dat zij de kassa opendeed. Doodsbang als ze was deed ze dat en gaf de jongen een stapel bankbiljetten. Die stopte het geld in een opvallend gekleurde tas en zette het op een rennen. Er raakte niemand gewond.

Agenten kwamen na de melding van de overval direct ter plaatse en startten een onderzoek op. Dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Getuigen omschrijven de overvaller als klein en slank met donkere ogen en donker haar. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon over zijn hoofd, een zwarte broek, donkere schoenen en voor zijn neus en mond had hij een dunne, grijze sjaal.

Heeft u iets gezien of gehoord van deze overval en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of heeft u andere informatie die politie verder kan helpen in haar onderzoek. Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Related Articles

Grote verkeersactie strand Nesselande: 45 bekeuringen, 3 aanhoudingen en een mes van straat

0
Rotterdam - De politie heeft vrijdag 17 juni groots uitgepakt met een verkeerscontrole rondom het...

Zwaargewonde na steekpartij Dr Albert Schweitzerstraat Bergambacht

0
Bergambacht - Een persoon is donderdagavond rond 18.00 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij op...

Gewonde na steekpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een steekpartij op de Wolphaertsbocht in Rotterdam is donderdagmiddag een man gewond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel

GroenLinks: ondersteuning voor Rotterdams zorgpersoneel [...]

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam

16 bekeuringen op hotspotlocaties in Rotterdam [...]

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow

Gemiddeld vijf coronabesmettingen per Songfestivalshow [...]

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City

Aanhouding voor bedreiging raadsleden rond Feyenoord City [...]

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis

Vrienden aan de Maas komen niet naar stadhuis [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,978VolgersVolg