Drama N210 Lekkerkerk eist twee levens en meerdere gewonden

Date:

Deel bericht:

Lekkerkerk – Een drama zondagmiddag op de N210, drie auto’s botsen op elkaar. In één van de auto’s zaten vijf slachtoffers. Één man en één vrouw overlijden de drie anderen raakten door de enorme klap gewond.

Een 29-jarige man uit Lekkerkerk overleed ter plekke, Een 29-jarige vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed zij alsnog. Ze zijn bekenden van elkaar. Haar vriend ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Twee andere gewonden liggen eveneens nog in het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het met hun gaat. Hun toestand is niet bekend.

- Advertisement -

Een aantal van de slachtoffers werken bij de brandweer in Lekkerkerk. De brandweer geeft aan dat de overleden persoon niet bij de brandweer werken. Het is dan ook een schok als collega’s ter plaatse arriveren. Direct wordt er groot opgeschaald en wordt de ploeg opgevangen door medecollega’s. De verslagenheid is groot.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. Het vermoeden bestaat dat één van de auto stil stond, hier klapten de anderen bovenop. De politie. De politie heeft een geruime tijd onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Bij een 28-jarige man uit één van de auto’s is een bloedproef afgenomen , dit om te kijken of er geen alcohol of verdovende middelen in het spel zijn. Daarnaast is hij aangehouden om te kijken naar zijn betrokkenheid bij het ongeluk.

De politie praat met getuigen van het ongeval, mocht u zich nog niet hebben gemeld, dan zouden ze graag in contact met u willen komen via 0900-8844.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd