Politie zoekt getuigen van schietincident Huniadijk

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 26-jarige man uit Ridderkerk is dinsdagavond op de Huniadijk in Rotterdam-IJsselmonde gewond geraakt, nadat hij door een kogel in zijn buik werd getroffen. Wat zich precies in en rond de woning op de Huniadijk heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De politie zoekt mensen met meer informatie.

Vanuit een woning aan de Huniadijk werd het alarmnummer gebeld, omdat een man in zijn buik was geschoten. De man was aanspreekbaar, maar werd door de ambulance zo snel mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis. De politie trof in de woning een vrouw en twee kinderen. Of het schieten in de woning heeft plaatsgevonden, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord dat het onderzoek kan helpen, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd